DOMŮ     SERVIS     REFERENCE    KONTAKT

SERVIC PARNÍCH
A PLYNOVÝCH TURBÍN

Zajistíme vám komplexní údržbu strojů a zařízení,
včetně výroby komponentů a renovace náhradních dílů.

SERVIS
PARNÍCH TURBÍN

Provádíme instalace, revize, generální opravy a modernizace všech typů parních turbín a turbogenerátorů včetně příslušenství, jako jsou:

servis parních a plynových turbín

Diagnostika, revize a opravy

SERVIS
PLYNOVÝCH TURBÍN

Nabízíme generální opravy, servis v terénu, náhradní díly, renovace komponentů a modernizace. Ať už se jedná o plánovanou údržbu nebo krátkodobou podporu, naši specialisté jsou k dispozici na místě po celém světě.

Rotor SGT5-4000F lze na místě demontovat. Všechny lopatky kompresoru a turbíny lze vyměnit bez demontáže nebo zvednutí rotoru. Díky portům endoskopu lze kompresor a lopatky turbíny vizuálně kontrolovat bez demontáže krytu, což zabraňuje zbytečné odstávce. Pokročilá prstencová spalovací komora s individuálně vyměnitelnými tepelnými štíty umožňuje rychlou a snadnou údržbu chůze.

Snadná údržba spalovací komory.

Rychlá výměna lehkých hořáků nebo keramických tepelných štítů bez sejmutí krytu minimalizuje odstávku. Keramické dlaždice lze vyměnit jednotlivě.

Jednoduchý nosič lopatek turbíny.

Jednoduchý nosič lopatek turbíny zajišťuje, že prostoje jsou minimální: možnost vysunutí/zasunutí nosiče lopatek umožňuje výměnu stacionárních částí turbíny bez nutnosti zvedání rotoru.

Kontakt

KVK MONT s.r.o.
Poděbradova 2149, 440 01 Louny
IČ: 28742419 | DIČ: CZ28742419